MojAndroid
(x) hirdetés

Az év eleji a jelentések szerint a Samsung három összecsukható készülék is készül: ezek pedig a B6, a Q6 és a Q6a. Ezekből az első kettő a Z Flip6 és a Z Fold6. Ami a „Q6a”-t illeti, különböző találgatások szerint ez a Galaxy Z Fold FE, Z Fold Slim vagy Z Fold Ultra.

A munka ezen a modellen folytatódik – a GalaxyClub bizonyítékot talált arra, hogy a fejlesztők egy SM-F958N modellszámú telefonhoz készítenek firmware-t. Csak a viszonyítás kedvéért: a Z Fold6 az SM-F956. Az utolsó számjegy a készülék osztályát jelzi (pl. az S24+ az SM-S926, az S24 Ultra az SM-S928), az utolsó betű pedig a régiót. Az „N” a koreai, míg a kínai modellek a „0”-t (nulla) használják.

Ezen felül az SM-F958N firmware a KOO, KTC, SKC és LUC országkódokhoz van párosítva. Ezek Dél-Korea (feloldva), KT roaming, SK Telecom és LG U+, más szóval ezek a három legnagyobb dél-koreai szolgáltatóhoz és egy márka nélküli modellhez tartoznak.

Az Allround-PC azt állítja, hogy információi vannak arról, hogy a Q6a modell, a Galaxy Z Fold6 Ultra, vagy bárhogy is hívják végül, Kínában is piacra kerül. A koreai és a kínai bevezetés állítólag októberre van kitűzve.

Ha ez igaz, akkor ez lesz a Samsung W25. A Samsung összecsukható készülékei Kínában más márkajelzést használnak (W helyett Z) és kissé más külsővel rendelkeznek. Itt van például a Samsung W24 és a Galaxy Z Fold5 tavalyról. Figyeljük meg azt is, hogy a W24 16GB RAM-mal rendelkezett, míg a nemzetközi modell csak 12GB-mal.

Ez azonban sokkal nagyobb változás lenne, mint a tipikus W eszköz. A Samsung eddig soha nem adta el a W sorozatot Kínán kívül, de van esély arra, hogy még szélesebb körben is lesz bevezetés? Meg kell várnunk, hogy kiderüljön.

Ami azt illeti, a Samsung állítólag októberben fogja leleplezni a Galaxy Tab S10 szériát (és talán az XR fejhallgatót és egyebeket), így ez az Unpacked lehet, hogy a júliusi eseménnyel vetekszik majd.

 

(x) hirdetés
2024.07.18.

Ezeket már olvastad?

+