MojAndroid
(x) hirdetés

Az intelligens gyűrűk már több éve léteznek, és a gyártók egyre több egészségügyi és aktivitáskövető funkciót adnak hozzá, hogy kihívást jelentsenek az okosóráknak. Míg egy maroknyi prémium okosóra kínál pitvarfibrillációt (AFib), az Ultrahuman Ring Air most az első olyan intelligens gyűrű a piacon, amely az FDA által jóváhagyott AFib-érzékelést kínál.

A pitvarfibrilláció (AFib) a szabálytalan szívritmust (más néven aritmiát) követi, amely a szívvel kapcsolatos egészségügyi komplikációk korai jele lehet. Az Ultrahuman AFib követési funkciója az új PowerPlugs alkalmazás szolgáltatásának része.

Ezek az egészségügyi követési lehetőségek széles skáláját tartalmazzák a cirkadián ritmustól és a menstruációs ciklus követésétől kezdve a jet lagig és a koffeinablakig. Az Ultrahuman azt is ígéri, hogy az elkövetkező években több ezer alkalmazással bővíti szolgáltatásának sorait.

Az Ultrahuman Ring Air egy nagyszerű, alacsony profilú egészségügyi nyomkövető, amely képes nyomon követni az olyan kulcsfontosságú komponenseket, mint a pulzusszám és a vér oxigéntelítettsége, valamint az alvás, a stressz és az edzések.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.18.

Ezeket már olvastad?

+