MojAndroid
(x) hirdetés

A múlt héten bemutatott Samsung Galaxy Z Fold6 kibontva 5,6 mm vastag, összecsukva pedig 12,1 mm vastag, ami néhány kínai riválisával összehasonlítva halványnak tűnik. Azonban a Samsung következő hajlítható telefonja jelentősen vékonyabb lehet, mivel a KED Global jelentése szerint TM Roh, a Samsung MX csapatának elnöke és vezetője azt szeretné, ha a következő Galaxy hajlítható okostelefonok vékonyabbak lennének, és arra kérte a csapatot, hogy fejlesszenek ki egy “extra vékony hajlítható okostelefont”.

Az iparági forrásokra hivatkozva a kiadvány azt állítja, hogy Roh arra kérte a Samsung mérnökeit, hogy fejlesszenek ki egy olyan hajlítható telefont, amely összecsukva olyan vékony, mint a Galaxy S24. Az S24 7,6 mm vékony, míg az S24+ és az S24 Ultra vastagsága rendre 7,7 mm és 8,6 mm.

Még ha a Samsung el is éri, hogy a következő hajlítható telefonja olyan vékony legyen, mint az S24 Ultra, akkor is 3,5 mm-rel vékonyabb lenne, mint a Fold6 összecsukott állapotban, amely 1,3 mm-rel vékonyabb a tavalyi Fold5-nél. A forrás azt is állítja, hogy az MX csapat azon dolgozik, hogy a következő hajlítható telefon súlya 239 g alatt legyen – ennyit nyom a Fold6.

A jelentések szerint a Samsung 2024 végéig bemutatja a 10 mm vastag Galaxy Z Fold6 Slim modellt, amelyet az ezt követő modellek még vékonyabbak lesznek. Az új modell egy 8 hüvelykes hajlítható képernyőt kap, amely nagyobb lenne, mint a Fold6 7,6 hüvelykes hajlítható kijelzője.

A vékonyabb hajlítható okostelefon fejlesztése mellett a Samsung állítólag hajlítható tartalmak létrehozásán is dolgozik, és együttműködik a Google-lel és más Android rendszerű alkalmazásfejlesztőkkel, hogy hajlítható eszközökre specifikus alkalmazásokat hozzanak létre.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.18.

Ezeket már olvastad?

+