MojAndroid
(x) hirdetés

A Google augusztus 13-án leplezi le a Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL és Pixel 9 Pro Fold készülékeket egy meglepetés eseményen, amely két hónappal korábban zajlik a szokásosnál. Feltételeztük, hogy a cég ezzel szeretné megelőzni a szivárgásokat, de ez nyilvánvalóan nem működik, most ugyanis két videóban felbukkantak az újdonságok a Tiktokon, az egyiken egy Galaxy S24 Ultra-val összehasonlítva.

@pixo_unpacking

Google Pixel 9 Pro XL VS Samsung S24 Ultra #GooglePixel #Google #GooglePixel9 #GooglePixel9ProXL #GooglePixel9Pro #Pixel #Pixel9ProXL #Pixel9Pro #Pixel9 #Samsung #S24Ultra #SamsungS24Ultra #SamsungS24

♬ оригінальний звук – pixo_unpacking

 

A Pixel 9 a Pixel 8 utódja lesz, míg a Pixel 9 Pro XL a Pixel 8 Pro utódja. A Pixel 9 Pro a Pixel 9 Pro XL belső hardverét fogja tartalmazni, de a Pixel 9 méretében érkezik. A Pixel 9 Pro Fold pedig az eredeti Pixel Fold utódja. Remélhetőleg ez megmagyarázza a Google idei stratégiáját.

@pixo_unpacking

🚀 Ексклюзив! PixoPhone першими в Україні отримали нові Google Pixel 9 та 9 Pro XL! 📱 Будьте з нами, щоб дізнатися про всі круті фішки та новинки цих смартфонів! Не пропустіть наші огляди та цікаві факти про ці нові флагмани! 🎥 #GooglePixel9 #Pixel9ProXL #Технології #Новинки #PixelUkraine #PixoPhone

♬ оригінальний звук – pixo_unpacking

A múlt héten kiszivárogtak ezeknek a készülékeknek az ára is, néhány ár változatlan marad a tavalyihoz képest, de sok esetben emelkednek. A Samsung is hasonlóképpen járt el a Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 készülékekkel ezen a héten, így ez sajnos egy kellemetlen trenddé válik.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.15.

Ezeket már olvastad?

+