MojAndroid
(x) hirdetés

Nem mindenki igényel egy olyan okosórát, amely minden funkcióval rendelkezik. Ha azonban az aktivitás követése, az akkumulátor élettartama és a megfizethetőség a prioritásod, akkor a Xiaomi Mi Band sorozat az egyik legjobb választás a fitneszkövetők közül. A Mi Band 8 megjelenése után elgondolkodtunk azon, mit szeretnénk látni a következő Mi Band 9-ben. Bár még semmi sem hivatalos, ma megnézünk néhány újonnan megosztott renderképet a feltételezett hardverről, és érkezett néhány pletyka a várható változásokról is.

A Redditen az F1REFLY_ nevű felhasználó bemutatja a Mi Band 9-et, amely nagyon hasonlít a cég meglévő kínálatára. Valóban, úgy tűnik, hogy a dizájn nem változik az új generációval. Bár a külső megjelenés nem kelt túl nagy izgalmat, a Xiaomi állítólag néhány jelentős belső fejlesztést hoz

Először is, a Xiaomi javíthatja a pulzoximéter pontosságát, amely így 10%-kal pontosabb SpO2-értékeket szolgáltatna. Emellett várható egy majdnem 25%-os akkumulátorfejlesztés is, amely a legjobb esetben három hétre növelné az üzemidőt. Bár a követő kijelzője nem lesz sem nagyobb, sem élesebb, informátorunk szerint jelentős fényerő-növekedés várható, ami megduplázza a Mi Band 8 képernyőjének fényerejét 1200 nitre.

Itt láthatjuk az öt színváltozat közül hármat, amelyekben a Mi Band 9 megjelenhet: a kéket, az ezüstöt és a rózsaszínt, valamint a fekete és a lila opciót. Az árak valószínűleg nagyrészt változatlanok maradnak az előző generációhoz képest, és úgy hallottuk, hogy a Smart Band 9 európai kiadása körülbelül 40 euróba fog kerülni.

Sajnos, ha ez a pletyka igaz, úgy tűnik, hogy a Zepp Life kompatibilitás nem valósul meg. ennek eredményeként a felhasználóknak a Mi Fitness alkalmazáson keresztül kell majd kezelniük a nyomkövetőt a telefonjukon.

Összességében ez a jelentés vegyes érzelmeket kelt: bár az akkumulátor és a kijelző fejlesztései ígéretesek lehetnek, a kép, amit fest, legfeljebb kisebb javulásokat mutat, és általános előrelépési hiányt jelez a termékvonal számára.

Reméljük, hogy hamarosan hivatalos információkat kapunk, de a Xiaomi eddig szűkszavú volt azzal kapcsolatban, hogy mikor és hogyan fog bemutatót tartani. A Digital Chat Station nevű tipster a múlt hónapban a Weibón arról írt, hogy a bemutatási tervek folyamatban vannak, de konkrét dátumot még nem hallottunk.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.07.12.

Ezeket már olvastad?

+