MojAndroid
(x) hirdetés

Az HONOR Magic V2 tavaly nagy visszhangot keltett az ultravékony hajlítható telefon kialakításával, amely mindössze 9,9 mm vastag volt. A kínai gyártó azonban nem ül a babérjain, hiszen nemrég bejelentette a Magic V3-at.

Az HONOR új hajlítható telefonja mindössze 9,2 mm vékony, a vállalat szerint. Ezzel szemben a Samsung a Galaxy Z Fold 6-ot a valaha volt legvékonyabb Fold modelljének hirdeti, amely 12,1 mm vastag. Az eszköz súlya 226 gramm, szemben a Z Fold 6 239 grammjával. Ezáltal könnyebb, mint a Galaxy S24 Ultra (232 gramm).

Az HONOR azt állítja, hogy új hajlítható telefonja 2,84 mm vastag zsanérral rendelkezik, ami eddig a legvékonyabb. A vállalat hozzáteszi, hogy a zsanér akár 500,000 hajlítást is kibír, bár a hajlítható kijelző tartósságáról nincs információnk. A készülék várhatóan IPX8 minősítéssel rendelkezik, ami nagyon szükséges fejlesztés, mivel a Magic V2-nek egyáltalán nem volt IP minősítése. Valójában a márka azt állítja, hogy akár 2,5 méter (8,2 láb) mélységig is vízálló.

Az HONOR szerint a készülék HDR tartalom esetén 5,000 nit csúcsfényerőt érhet el, míg globális csúcsfényerőssége 1,800 nit. Nem egyértelmű, hogy ezek az értékek mindkét kijelzőre vagy csak a külső kijelzőre vonatkoznak. A kijelzőről szólva a gyártó azt állítja, hogy a kijelzők kopás- és ütésállóak.

A motorháztető alatt egy Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet található. A gyártó egy nagyobb párologtató kamrás hűtőrendszert is beépített, ami jól jön a tartós terhelések esetén. Emellett a vállalatnak sikerült egy 5,150mAh szilícium alapú akkumulátort is beilleszteni a vékony kialakításba. Várható a 66W-os vezetékes töltés, valamint az 50W-os vezeték nélküli töltés. Az utóbbi figyelemre méltó újítás az idén, tekintettel arra, hogy a Magic V2 nem rendelkezett vezeték nélküli töltési képességekkel.

Az HONOR Magic V3 rugalmas háromszoros hátsó kamerarendszerrel is rendelkezik, amely egy 50MP-es főkamerából (f/1.6), egy 40MP-es ultraszéles látószögű kamerából (f/2.2, autofókusz, 112 fokos látószög) és egy 50MP-es 3.5x periszkópos objektívből (f/3.0) áll.

Az árazásról és az elérhetőségről egyelőre nincs hír.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.12.

Ezeket már olvastad?

+