MojAndroid
(x) hirdetés

Július 10-én a Samsung bemutatta legújabb hajlítható készülékeit, a Galaxy Z Fold6-ot és a Galaxy Z Flip6-ot. Ezek az első Samsung hajlítható eszközök, amelyek beépített Galaxy AI funkciókkal érkeznek, és a vállalat reméli, hogy ezek az AI funkciók segítenek majd növelni az eladásokat.

A Samsung várakozásai szerint ezek az új modellek 10%-kal jobb eladási számokat érnek el elődeikhez képest. Ez az információ közvetlenül TM Roh-tól, a Samsung Mobil Divízió elnökétől származik, aki a párizsi Unpacked eseményt követően koreai újságíróknak nyilatkozott.

TM Roh hangsúlyozta a két telefon felhasználóbarát funkcióit, a kamerákat, az akkumulátor élettartamát, a chipkészletet és természetesen az AI-t. Ezzel a csomaggal az új duó “jobb eredményeket kell, hogy hozzon a globális piacon”.

A Samsung a hajlítható piac vezetője volt annak kezdetétől fogva, de nemrég elvesztette a koronát a Huaweivel szemben. Érdekes lesz látni, hogy a Fold6 és Flip6 bevezetése ismét a világ első számú hajlítható okostelefon gyártójává teszi-e a Samsungot az eladási számok tekintetében.

TM Roh szerint a piaci verseny növekedése jó dolog a fogyasztók számára, mivel ez évben is fokozódott, de hozzátehetjük, hogy ez nem feltétlenül jó a Samsung számára.

Mit gondolsz? Sikerülhet a Samsungnak 10%-kal több Fold6 és Flip6 készüléket eladnia, mint tavaly a Fold5 és Flip5 modellekből?

(via)

(x) hirdetés
2024.07.12.

Ezeket már olvastad?

+