MojAndroid
(x) hirdetés
A legfrissebb kínai pletykák szerint az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max fejlesztéseket kapnak a töltési sebességük terén. Míg az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max legfeljebb 27W-os kábeles töltést és 15W-os MagSafe vezeték nélküli töltést támogat, az idei modellek állítólag előre lépnek ezen a téren.
 
Az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max várhatóan támogatni fogja a 40W-os kábeles töltést és a 20W-os MagSafe vezeték nélküli töltést. Természetesen ezek csúcsteljesítmény értékek, amelyek nem lesznek folyamatosan elérhetők a töltési folyamat során.
 
Még nem tudni, hogy a csúcsteljesítmény növelése hogyan befolyásolja majd a tényleges töltési időt mindkét technológiánál ezeken a telefonokon, mivel az embereket leginkább ez érdekli. Ha azonban ezek a pletykák igazak (ami még nagy kérdés), jó látni, hogy az Apple valamelyest előrelép a töltési sebességek terén – bár még mindig messze van a kínai vállalatok által elért 120W-os vezetékes és 50W-os vezeték nélküli csúcsértékektől, de halad előre.
 
Másrészt, a pletyka forrása szerint a magasabb csúcsteljesítményű töltés célja az iPhone 16 Pro és Pro Max akkumulátorkapacitásának növelése – alapvetően az Apple azt szeretné, ha ezek a készülékek legalább olyan gyorsan töltődnének, mint elődeik, még nagyobb akkumulátorokkal is.
 
Egy körülbelül egy évvel ezelőtti pletyka már azt állította, hogy az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max pontosan ezeket a töltési javításokat kapná meg, és hogy rétegelt akkumulátor technológiát használnának, ami nagyobb kapacitást és hosszabb élettartamot tesz lehetővé.
 
Az iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max szokás szerint szeptemberben kerül bemutatásra az Apple által, az iPhone 16 és iPhone 16 Plus mellett.
 
(x) hirdetés
2024.07.11.

Ezeket már olvastad?

+