MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung nagyszabású Unpacked eseménye holnap lesz. A Galaxy Z Fold6, Galaxy Z Flip6, Galaxy Watch7 és Galaxy Watch Ultra mellett a vállalat várhatóan hivatalosan is bemutatja a Galaxy Buds3-at és a Galaxy Buds3 Pro-t. Ezek a fülhallgatók mostanában sokat szivárogtak, ami egy közelgő megjelenést jelez.

Ma egy új forrás Dubaiból két gyors kicsomagolási videót hozott nekünk, az egyik a fehér Galaxy Buds3-ról, a másik a szürke modellről szól. Természetesen ezek 100%-ban megegyeznek, kivéve a színkülönbséget.

Tehát a Samsung szárkialakításra való áttérése ezekkel a videókkal immár sokadszorra is megerősítést nyert. Az egyes szárakon jól látható a LED csík, és jobban megfigyelhető a szár szögletes kialakítása is (kétségtelenül azért, hogy legalább némileg megkülönböztessék az Apple termékeitől).

A múlt héten kiszivárogtak a Galaxy Buds3 és a Galaxy Buds3 Pro árai Koreában, és állítólag körülbelül 150 és 220 dollárba fognak kerülni ott. Fontos megjegyezni, hogy ez nem jelenti azt, hogy ezek az összegek megegyeznek azzal, amennyit a Samsung a globális piacon fog kérni – az átváltás csak tájékoztató jellegű.

Érdekes lesz látni, hogy a Galaxy Buds3 Pro rendelkezik-e elegendő egyedi funkcióval ahhoz, hogy az emberek többet költsenek rá, mint a nem-Pro Buds3-ra.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.09.

Ezeket már olvastad?

+