MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy S24+ hét éven keresztül kap majd új operációs rendszer frissítéseket, és az első nagyobb frissítés már közeleg. A telefon egy Geekbench teszten Android 15-tel futott, ami azt is jelenti, hogy az új One UI 7.0-t használta.

A Samsung már májusban tesztelte a One UI 7-et az S24 Ultra készüléken, most a másik két S24 modell is csatlakozik a teszteléshez. Tarun Vats, aki észlelte a Geekbench eredményt, azt is jelentette, hogy a Samsung belső tesztverziókat futtat a kisebb Galaxy S24-re. Ezeknek a verzióknak a számai: S928BXXU3BXG2 és S928BOXM3BXG2.

A Samsung egyelőre zárt ajtók mögött fejleszti a One UI 7-et, de várhatóan augusztusban vagy szeptemberben nyilvános béta is elérhető lesz. Valószínűleg a Galaxy S24 trió lesz az első, amely megkapja ezt a frissítést. Természetesen a régebbi S-sorozatú telefonok és a többi sorozat jogosult modelljei is megkapják majd.

Visszatekintve a tavalyi évre, a One UI 6 béta augusztusban vált nyilvánossá, majd az Android 14/One UI 6 stabil frissítése október végén került kiadásra. Hasonló idővonalra számíthatunk a One UI 7 esetében is.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.09.

Ezeket már olvastad?

+