MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy Unpacked eseménye július 10-én már csak napok kérdése, és a várakozás egyre fokozódik a nagy reményekkel várt Galaxy Ring, a cég első okosgyűrűje iránt. Azonban egy nemrégiben kiszivárgott információ az eszköz lehetséges árazásáról némiképp visszafoghatja a kezdeti lelkesedést.

A WinFuture által először jelentett információk szerint a Dealabs nevű francia akciós portál helyi kereskedőktől származó értesülései alapján a Samsung Galaxy Ring hivatalos ajánlott ára Franciaországban tetemes 449 euró lesz.

Összehasonlításképpen, a Galaxy Ring fő versenytársa, az Oura Ring, az Egyesült Államokban 299 dolláros, Európában pedig 399 eurós ártól érhető el. Ha a kiszivárgott európai árak pontosak, a Galaxy Ring az Egyesült Államokban 350-400 dolláros áron debütálhat, ami jelentősen magasabb a sokak által várt 300 dolláros kezdőárnál.

Érdemes megjegyezni, hogy bár az Oura Ring ára 299 dollárról indul, stílustól és színtől függően akár 550 dollárig is felmehet. Emellett az Oura évi körülbelül 70 dolláros előfizetést igényel a teljes egészségügyi elemzések eléréséhez.

Ezzel szemben a Galaxy Ring valószínűleg nem fog előfizetési díjat felszámítani a felhasználóknak, legalábbis az első évben. Ez lehet az egyik oka a magasabb kezdeti árnak. Ugyanakkor a Samsung utalt arra, hogy egyes Samsung Health és Galaxy AI funkciókat idővel előfizetéses modellben kínálhatják.

Ezen indoklások ellenére a magasabb kezdőár elriaszthatja azokat a korai befogadókat és Samsung-rajongókat, akik versenyképesebb árra számítottak az Oura Ringgel szemben.

Az árazáson túl a jelentés szerint a Galaxy Ring kilenc méretben lesz elérhető (5-től 13-ig) és három színben (fekete, ezüst és arany). A hírek Európában július 19-én kerül forgalomba.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.08.

Ezeket már olvastad?

+