MojAndroid
(x) hirdetés

Két nap van hátra a Galaxy Unpacked eseményig, és a Samsung kihasználja a csendet az esemény előtt, hogy az új Galaxy Watch sorozat egyik különleges funkciójára, a frissített BioActive Sensor-ra összpontosítson.

Ez az érzékelő pontosabb egészségügyi méréseket biztosít, mint a jelenlegi Galaxy Watch6 sorozatban található eredeti verzió. Ez lehetővé teszi az előrejelző és megelőző wellness funkciók bevezetését.

Az első funkció az Advanced Glycation End Products (AGEs) Indexet fogja megjeleníteni – ez a metabolikus egészség és a biológiai öregedés mutatója, amelyet befolyásol az életmód és az étkezési szokások. Ez a mutató segít nyomon követni a fitnesz értékeid javulását, ahogy változtatsz az edzés programodon. További funkciók is lesznek, de a Samsung ezeket egyelőre titokban tartja.

Visszatérve az érzékelőhöz, az jelentős átalakítást kapott. Az új kialakítás több, különböző színű LED-et tartalmaz (a már ismert zöld, piros és infravörös fények mellett kék, sárga, ibolya és még ultraibolya LED-ek is vannak). A Samsung mérnökei optimalizálták minden egyes LED elhelyezését is.

Ezeknek a LED-eknek a fényét fotodiódák rögzítik, amelyeket szintén továbbfejlesztettek – a Samsung azt állítja, hogy az új BioActive Sensor fotodiódái kétszer olyan jól teljesítenek, mint a régi érzékelőn lévő diódák.

Ezek az újítások összességében pontosabb szívritmus, vérnyomás, véroxigénszint, alvásminőség és stresszszint mérést biztosítanak. Az új érzékelő szívritmus mérése intenzív edzések során is 30%-kal pontosabb.

(x) hirdetés
2024.07.08.

Ezeket már olvastad?

+