MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor készül a Magic V3 jövő heti bemutatójára. Már láttuk a telefont narancssárga, műbőr hátlappal, és most, hét nappal a hivatalos bemutató előtt, a cég bemutatta az új hajlítható telefont további három színben: zöld, fehér és fekete.

A Honor a Weibo oldalán közölte, hogy a színeket a természet ihlette. A fehér változat úgy tűnik, üveg panellel rendelkezik, amelynek árnyalata a fény beesési szögétől függően változhat, míg a zöld és a fekete klasszikus matt panelekkel vannak ellátva.

A telefon körüli keret és a kamera sziget minden változatban különbözik majd. Tudjuk, hogy a narancssárga arany díszítéseket kap, míg a zöld változat szürke kerettel érkezik. A fehér változat nyilvánvalóan fehér marad, míg a fekete változat kissé sötétebb szürke oldalakat kap.

Még mindig sok ismeretlen tényező van, például a chipset, az akkumulátor kapacitása és a hátlapon található három kamera. Arra számítunk, hogy a következő napokban további részleteket tudhatunk meg, mielőtt minden hivatalossá válik július 12-én.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.05.

Ezeket már olvastad?

+