MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung július 10-én Párizsban tartja Galaxy Unpacked eseményét, ahol bemutatja a Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 készülékeket. Emellett a koreai márka várhatóan új TWS fülhallgatókat is bemutat – a Galaxy Buds3-at és a Galaxy Buds3 Pro-t. Egy kiszivárgott kép alapján a Pro modell az Apple AirPods által inspirált szárkialakítással rendelkezik, és most élő képeken is megtekinthetjük a Buds3 Pro-t, ami a legjobb betekintést nyújt az érkező TWS fülhallgatókra.

Ezek a képek – amelyeket a megbízható Ice Universe osztott meg az X-en – megerősítik a korábbi dizájn szivárgásokat, és igazolják, hogy a Samsung Galaxy Buds3 Pro milyen kialakítással rendelkezik.

A képek továbbá azt is felfedték, hogy a Galaxy Buds3 Pro töltőtokja – amely állítólag egy 500 mAh-s akkumulátort tartalmaz – áttetsző fedéllel és előlapi jelzőfénnyel rendelkezik. Emellett a második képen az alsó irányba mutató vonal is látható a bal oldali fülhallgató szárán, amelyet állítólag Blade Light-nak neveznek.

A pletykák szerint a Samsung Galaxy Buds3 Pro minden fülhallgatóban kétutas hangszórókkal rendelkezik majd, Bluetooth 5.4 csatlakozással bír, valamint Ambient Sound és Adaptive Noise Control funkciókkal érkezik. A TWS fülhallgatóknak állítólag IP57-es besorolása lesz, és akár 30 órányi lejátszást is biztosítanak a töltőtokkal együtt (anélkül 7 órát).

Mivel a bemutató mindössze öt nap múlva lesz, már nem kell sokat várni, hogy mindent megtudjunk a Samsung Galaxy Buds3 Pro specifikációiról, funkcióiról, árazásáról és elérhetőségéről.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.05.

Ezeket már olvastad?

+