MojAndroid
(x) hirdetés

A CMF Phone 1 július 8-án mutatkozik be, így a Nothingnak már csak néhány napja maradt a végső előkészületekre a bevezetés előtt. Ez magában foglalja a szabályozó hatóságok, például az NBTC tanúsítványának megszerzését.

A tanúsítvány szerint a telefon CMF by Nothing, Phone 1 (A015) modell néven szerepel. Ez a pontos modellszám a Geekbench adatbázisában is szerepel. A benchmark egy Android 14-es telefonról számol be, 8 GB RAM-mal és “Tetris” alaplappal. A Nothing már megerősítette, hogy a CMF Phone 1-et a Dimensity 7300 chipset fogja hajtani 8GB RAM-mal (+8GB virtuális RAM).

A MediaTek elnevezési rendszere eléggé zavaros, de a Nothing Phone (2a) belsejében lévő Dimensity 7200 Pro valójában erősebb, mint a 7300-as mind a CPU, mind a GPU tesztekben. A Geekbench által mutatott pontszámok eredménye meglehetősen magas egy 7300-ashoz képest, különösen az egymagos eredmény.

A Nothing megerősítette a CMF Phone 1 és a mellette megjelenő két kiegészítő, a CMF Buds Pro 2 és a CMF Watch Pro 2 további részleteit is. A telefon egy Sony gyártmányú, 50 megapixeles kamerával rendelkezik majd, f/1,8-as objektívvel és Ultra XDR képfeldolgozással.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.05.

Ezeket már olvastad?

+