MojAndroid
(x) hirdetés

Vajon hány tagja lesz a Galaxy S25 családnak, amikor januárban megjelenik? Akár hiszed, akár nem, ez a kérdés az elmúlt 24 órában igen fontos lett. Tegnap egy vad pletyka azt állította, hogy a Samsung lemond az S25+-ról, és csak az S25-öt és az S25 Ultrát dobja piacra.

Néhány órával később azonban egy másik forrás megcáfolta ezt, mondván, hogy a vállalat valójában továbbra is három S25 modellt fejleszt, ahogyan azt mindannyian vártuk.

A plusz modell “haláláról” szóló pletyka azon alapult, hogy az IMEI adatbázisban még nem szerepel az S25+ modell száma, noha tavaly júliusban mindhárom S24 modell megtalálható volt benne.

Ez egy elég gyenge érv hat hónappal a telefon elméleti megjelenése előtt – még bőven van idő, hogy hozzáadják az IMEI adatbázisokhoz. Bár ez messze nem a legjobb “bizonyíték” arra, hogy ilyesmi történik, a Samsung számára valóban lenne értelme lemondani a plusz modellről, mivel ez a legkevésbé eladott a zászlóshajó trió közül.

Egy másik forrás szerint azonban a fejlesztés a szokásos módon halad három modellel, amelyeket F1, F2 és F3 kódnéven fejlesztenek, azaz az S25, S25+ és S25 Ultra, amelyek modell számai sorrendben az SM-S931, SM-S936 és SM-S938.

Kinek higgyünk? Jelen pillanatban senkinek. Ha a Samsung lemondott a plusz modellről, akkor a következő hetekben és hónapokban sokkal többet fogunk erről hallani. Ha nem, akkor valószínűleg soha többé nem hallunk erről.

(x) hirdetés
2024.07.04.

Ezeket már olvastad?

+