MojAndroid
(x) hirdetés

A pletykák szerint a Xiaomi Mix Fold 4 lesz a legvékonyabb hajlítható telefon a piacon, amikor megjelenik, feltehetően elhódítva a címet a jövő héten bemutatkozó Honor Magic V3-tól.

Ma kiszivárgott egy hivatalosnak tűnő kép, amely a Mix Fold 4 hátulját mutatja egy műbőr borítással rendelkező verzióban (lehet, hogy lesznek üvegből készült változatok is, ebben nem vagyunk biztosak). Megjegyzendő, hogy ezt a képet „folyamatban lévő munkaként” jelölték meg, így néhány részlet még változhat a telefon megjelenése előtt.

A telefon négy hátsó kamerával rendelkezik, amint az látható, ami ugyanannyi, mint az elődjéé, de a kamera sziget elrendezése eltérő.

A szivárgás forrása megerősítette, hogy a Mix Fold 4 a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC-t fogja használni, és vastagsága kevesebb mint 10 mm lesz. Ezen kívül 50 MP-es fő kamerát, IPx8 vízállósági besorolást és egy 5000 mAh-s vagy nagyobb akkumulátort kap.

Korábbi szivárgások szerint a fő kamera OIS-sel és 1/1.55″-os érzékelő mérettel rendelkezik majd. Ehhez csatlakozik egy 60 MP-es, 1/2.8″-os 2x teleobjektív az OmniVision OV60A érzékelővel, egy 12 MP-es ultraszéles látószögű kamera, és egy 10 MP-es periszkóp teleobjektív 5x optikai zoommal. Az akkumulátor a legutóbbi tanúsítvány szerint 67W-os vezetékes töltést támogat.

Korábbi pletykák azt állították, hogy a Mix Fold 2 a Mix Flip-pel együtt jelenik meg, amely a Xiaomi első próbálkozása a másik hajlítható stílusú telefon piacán, valamikor az év harmadik negyedévében – egy negyedév, amely július 1-jén kezdődött és szeptember 30-án ér véget. Egy konkrét pletyka szerint a megjelenés júliusban várható, szóval várjuk meg, mi történik.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.03.

Ezeket már olvastad?

+