MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung még mindig dolgozik a Galaxy S24 FE-n, amely várhatóan valamikor az év folyamán jelenik meg. Az S24 termékcsalád megfizethetőbb tagja (legalábbis az összes készülék induláskori árazása alapján) fekete, szürke, világoskék, világoszöld és sárga színben lesz megvásárolható a Display Supply Chain Consultants általában meglehetősen pontos Ross Young új jelentése szerint.

A jelek szerint a fekete színváltozat lesz messze a legkelendőbb. Egyébként biztosak vagyunk benne, hogy a Samsung kitalál majd valami fantáziadús színneveket az S24 FE-hez, amit fentebb megosztottunk, azok egyszerűen a tényleges árnyalatok, amiket meg kell kapni, függetlenül attól, hogy a vállalat minek nevezi őket.

Az összehasonlítás kedvéért a Galaxy S23 FE menta, krém, lila, indigó, grafit és mandarin színben kapható. Érdekes, hogy az S24 FE esetében fekete és szürke színt is említenek – ez utóbbit feltételezzük azok számára, akiknek a fekete egy kicsit túlságosan unalmas, de nem bírják az élénkebb árnyalatok egyikét sem.

A múlt hónapban a Galaxy S24 FE-t a Geekbench adatbázisában az Exynos 2400 chipkészlettel a fedélzetén, 8 GB RAM-mal párosítva látták. Ez azt jelenti, hogy létezhetnek 12GB-os változatok is. A pletykák és a kiszivárgások eddig eléggé egyenletesen oszlanak meg a megjelenési időkeretet illetően: egyesek szerint idén nyáron, mások szerint az év vége felé.

Ha megérkezik, várhatóan ugyanazzal a főkamerával rendelkezik majd, mint a Galaxy S24, S23 és S23 FE, 6,1 hüvelykes AMOLED képernyővel, 128 vagy 256 GB tárhellyel és 4500 mAh-s akkumulátorral.

(via)

(x) hirdetés
2024.07.02.

Ezeket már olvastad?

+