MojAndroid
(x) hirdetés

A Watch 5 vagy 4 modellel rendelkező Galaxy Watch-tulajdonosok már most kipróbálhatják az új One UI Watch 6 szoftverfrissítést, mielőtt az hivatalosan megjelenik. Ez a lehetőség korábban csak a Watch 6 felhasználók számára volt elérhető, de a Samsung most kiterjesztette a béta verzióhoz való hozzáférést ezen régebbi modellek felhasználóira is.

Ezzel a béta kiadással a Samsung lehetőséget ad a Watch 5 és 4 felhasználóknak, hogy első kézből fedezzék fel és tapasztalják meg a One UI Watch 6 legújabb funkcióit és fejlesztéseit. Bár a béta verzió nem a végleges, értékes betekintést nyújt a közelgő szoftverfrissítésbe, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy visszajelzést adjanak a Samsungnak.

Érdemes megjegyezni, hogy nem minden Watch 5 és 4 modell jogosult a béta verzióra, mivel bizonyos “speciális kiadású” modellekkel nem vehetők igénybe. Emellett a béta verzió csak a Bluetooth modellekre érhető el, az LTE változatokra nem, ahogyan az a Watch 6 kezdeti bevezetésénél történt. A korlátozások konkrét okait azonban nem hozták nyilvánosságra.

A One UI Watch 6 számos jelentős változást és fejlesztést vezet be. Ezek a változások közé tartozik a Galaxy AI integrációja az alvással kapcsolatos információkkal, amely a felhasználók számára átfogóbb képet nyújt az éjszakai aktivitásukról. Egy másik hasznos újdonság a képernyőn lévő elemek kijelölésére szolgáló csippentő gesztus használatának lehetősége, ami korábban csak az elérhetőségi módra korlátozódott.

A Samsung ezen lépése közvetlenül a Galaxy Watch 7 és Galaxy Watch 7 Ultra modellek várható bemutatója előtt történik a Samsung Unpacked párizsi rendezvényén. Ezek a közelgő modellek a Wear OS-en alapuló One UI Watch 6 előretelepített változatával érkeznek majd.

A One UI Watch 6 bétája a Samsung Members alkalmazáson keresztül érhető el, ahol a felhasználók a bétát hirdető kártyát találnak majd a tetején. Erre rákattintva és az adott óramodelljükhöz tartozó “Csatlakozás” opciót kiválasztva a felhasználók kezdeményezhetik a frissítést a Galaxy Wearable alkalmazásukra és a Galaxy Watch-ra.

 

(x) hirdetés
2024.07.01.

Ezeket már olvastad?

+