MojAndroid
(x) hirdetés
Az Apple állítólag tervezi az Apple Watch átalakítását a készülék tizedik évfordulójára, és a 91mobiles azt állítja, hogy iparági bennfentesektől CAD rendereléseket szerzett, amelyek az “Apple Watch X” vagy az Apple Watch Series 10-t ábrázolhatják.
 
A 91mobiles azt állítja, hogy a renderelések egy “nagyobb” modellről készültek, amely egy 2 hüvelykes kijelzővel rendelkezik. A jelenlegi Apple Watch Series 9 1,7 hüvelykes kijelzővel bír, míg az Apple Watch Ultra kijelzője 1,93 hüvelyk, így ez lenne eddig a legnagyobb kijelző az Apple Watch-ok között.
 
A méretei állítólag nagyjából 46 x 39,7 x 11,6 mm, ami összességében nagyobb, mint a Series 9, de kisebb, mint az Ultra. A renderelések alapján a dizájn hasonló a Series 9-hez, digitális koronával és oldalsó gombbal, valamint négyzet alakú kijelzővel.
 
A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman szerint egy jelentősen átalakított “Apple Watch X” 2024-ben vagy 2025-ben jelenhet meg, hogy megünnepelje a készülék tizedik évfordulóját. Ez lehet az évfordulós készülék, vagy az Apple Watch Series 10. Az eredeti Apple Watch-ot 2014 szeptemberében jelentették be, és 2015 áprilisában adták ki.
 
Gurman szerint az “Apple Watch X” vékonyabb házzal lesz felszerelve. A Bloomberg riportere azt is mondta, hogy potenciálisan mágneses szíj rögzítő rendszert is kaphat, bár erre nincs bizonyíték a renderelésekben.
 
Az Apple elemzője, Ming-Chi Kuo nemrég azt állította, hogy az Apple Watch Series 10 vékonyabb lesz, és nagyobb képernyőmérettel érkezik, mint az előző modellek. Kuo szerint a következő generációs Apple Watch képernyőméret-opciói 41 mm-ről 45 mm-re, és 45 mm-ről 49 mm-re nőnek, miközben a dizájn vékonyabb lesz. Összehasonlításképpen, az Apple Watch Ultra 49 mm-es házzal rendelkezik.
 
Jelenleg nem világos, hogy a CAD renderelések mennyire pontosak, de mindenesetre az Apple általában szeptemberben, az új iPhone modellekkel együtt mutatja be az új Apple Watch modelleket. Az Apple állítólag tervezi, hogy idén bevezeti a vérnyomásmérést, amely képes lesz kimutatni a hipertóniát, míg az alvási apnoé felismerése szintén várható a 2024-es Apple Watch modellben.
2024.06.30.

Ezeket már olvastad?

+