MojAndroid
(x) hirdetés

Az Apple bejelentette, hogy kiterjeszti az önkiszolgáló javítási programját, amely magában foglalja a diagnosztikai eszközt, Európára. Ez a lépés lehetővé teszi az európai felhasználók számára, hogy hozzáférjenek az Apple hivatalos javítási eszközeihez és útmutatóihoz, így saját maguk végezhetik el az egyszerűbb javításokat.

A program célja, hogy a felhasználók könnyebben hozzáférhessenek a szükséges alkatrészekhez és eszközökhöz, valamint a hivatalos Apple javítási útmutatókhoz, amelyek segítenek a különféle javítások elvégzésében, például az akkumulátor- vagy kijelzőcserében. Ezenkívül a diagnosztikai eszközök lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék, sikeresen végrehajtották-e a javítást, és az eszköz megfelelően működik-e.

Ez a kiterjesztés az Apple azon törekvésének része, hogy növelje a készülékek javíthatóságát és hosszú élettartamát, valamint megfeleljen az európai uniós szabályozásoknak, amelyek előírják az eszközök javításának egyszerűsítését és az elektronikai hulladék csökkentését.

Az Apple önkiszolgáló javítási programja már elérhető több európai országban, és az elkövetkező hónapokban további országokra is kiterjed majd. A felhasználók így könnyebben és gyorsabban tudják majd javítani saját eszközeiket, anélkül, hogy hivatalos szervizbe kellene vinniük azokat.

2024.06.29.

Ezeket már olvastad?

+