MojAndroid
(x) hirdetés

Egy új frissítés érkezik, amely elhozza a Gemini AI-t a Google Messages alkalmazásba, miután a Gmail már megkapta az AI fejlesztést, és a Google több mint egy héttel ezelőtt bejelentette ezt a lépést. A funkció még nem érhető el széles körben, így lehet, hogy még egy kicsit várni kell a frissítésre.

Lényegében a Gemini AI ugyanaz a szolgáltatás, mint az önálló alkalmazás az Androidon, de mivel integrálva van a Messages alkalmazásba, könnyebben hozzáférhető, és kérdéseket tehetsz fel vagy utasításokat adhatsz útközben anélkül, hogy bezárnád az Üzenetek alkalmazást.

Egy új lebegő műveleti gomb fog megjelenni a “Csevegés indítása” gomb felett a jobb alsó sarokban, amely gyors és egyszerű hozzáférést biztosít az AI szolgáltatáshoz.

Fontos megjegyezni, hogy az AI nem olvassa el a privát beszélgetéseid, és a chatbotal folytatott csevegésed nem végpontok közötti titkosítással védett, így érdemes óvatosnak lenni azzal az információval, amit a Gemini-nek adsz meg. A Gemini AI-val folytatott csevegés előzményeit alapértelmezés szerint 18 hónapig tárolják, de ezt növelheted 36 hónapra, vagy csökkentheted akár 3 hónapra is. A Gemini AI nem követi a tartózkodási helyed sem, csak az IP-címed vagy lakcímed alapján ismert általános tartózkodási helyet fogja tudni, hogy releváns információkat generálhasson.

 

2024.06.29.

Ezeket már olvastad?

+