MojAndroid
(x) hirdetés

A Motorola már megerősítette, hogy június 25-én indítja útjára a Razr 50 Ultra / Razr+ 2024 készüléket az Egyesült Államokban és Kínában (valószínűleg más globális piacokon is). Vegyük figyelembe, hogy ez ugyanaz a telefon, amelyet valószínűleg két különböző néven fognak forgalmazni – Razr+ Észak-Amerikában, Razr 50 Ultra mindenhol máshol.

Ma kiszivárgott egy hirdetés a Razr+-ról, így ez az észak-amerikai piacra szánt verzió. A hirdetés szerint a “legnagyobb, legintelligensebb kijelzőt” kapja a flip-stílusú hajtogatható telefonok között (ez a külső kijelzőre utal). A pletykák szerint a kijelző átlósan körülbelül 4 hüvelyk lesz, ami enyhe növekedést jelent a Razr 40 Ultra / Razr+ (2023) 3,6 hüvelykjéhez képest.

Bár a Razr+ hasonlít az elődjére, a kávák jobban néznek ki. A Razr+ idén IPX8 vízállósági besorolást is kap, és az előző modell ultraszéles látószögű kameráját teleobjektíves zoomkamerára cserélték.

Végül az AI. 2024 van, és úgy tűnik, hogy egyetlen okostelefon-gyártó sem engedheti meg magának, hogy ne beszéljen az AI-ról egy bemutató során, és a Motorola sem lesz kivétel a jövő heti Razr eseményén. Készülj fel a “Moto AI”-ra.

(via)

2024.06.20.

Ezeket már olvastad?

+