MojAndroid
(x) hirdetés

A One UI 6.1 felhasználói felület frissítése számos okostelefonra és tabletre hozott új, fejlett mesterséges intelligencia funkciókat. A Samsung ezt Galaxy AI-nak nevezi, és széleskörű felhasználási lehetőségeket kínál a mindennapi életben.

A szövegek fordításától kezdve a valós idejű tolmácsoláson át, akár telefonhívások során is, megkönnyíti a keresést, segít a szövegírásban, és ha nincs kedved hosszú cikkeket olvasni, kérhetsz az AI-tól egy rövidített verziót a legfontosabb pontokkal.

Az új Galaxy Z sorozatú hajtogatható okostelefonok, amelyek bevezetése a következő hónapban várható, a One UI 6.1.1 verzióval érkeznek, jelentős újítások nélkül. Az igazi újdonságokat várhatóan csak az újabb One UI 7.0 hozza majd, amely az Android 15-re épül. Nem titok, hogy a Samsung már dolgozik ennek előkészítésén.

A Sammobile portál információi szerint a One UI 7.0 felhasználói felület ősszel érkezik, talán októberben. Ahogy az előző verziónál, az első modellek között, amelyek megkapják a frissítést, a zászlóshajó Galaxy S24 sorozat lesz. Mielőtt az hivatalos terjesztés megkezdődik, a Samsung beta tesztelést indít, amely nyár végén, talán augusztusban kezdődhet el.

Amíg azonban a Samsung nem teszi közzé a tervet és a részleteket, ezek az információk spekulációknak tekinthetők.

(x) hirdetés
2024.06.19.

Ezeket már olvastad?

+