MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung együttműködik a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (IOC) és az Olimpiai Műsorszolgáltatási Szolgálatokkal (OBS), hogy közvetítsék a 2024-es párizsi játékokat ezen a nyáron.

Először fordul elő, hogy a megnyitó ünnepség egy stadionon kívül zajlik majd, mivel a sportolók úszó platformokon vonulnak fel a Szajnán. Több mint 200 darab Galaxy S24 Ultra készüléket helyeznek el ezeken a hajókon, amelyek egy privát 5G hálózaton keresztül közvetítik a parádét.

A közvetítés az Orange együttműködésével valósul meg, amely több mint egy tucat 5G antennát telepít a folyó mentén. Emellett a parádé alatt reléhajók is antennaként fognak működni.

Ugyanezt a technológiát alkalmazzák majd a marseille-i vitorlásversenyeken is, amely egy 650 km-re délre fekvő mediterrán város. Ez lehetővé teszi a rajongók számára, hogy nyomon kövessék kedvenc olimpikonjaik útját a dicsőség felé.

A Samsung szerint ez a következő lépés a három évtizedes részvételükben az Olimpiai Játékokon és a Paralimpiai Játékokon. A vállalat hagyományosan minden résztvevő sportolónak átadja legújabb okostelefonját, és 1998 Nagano óta több mint 120 000 mobil terméket osztottak ki.

Várhatóan idén is valamilyen különleges készüléket kapnak a sportolók. Lehet, hogy egy egyedi készítésű Galaxy S24 Ultra lesz, de az is elképzelhető, hogy a legújabb hajtogatható készüléket kapják, amely néhány hét múlva kerülhet bemutatásra.

2024.06.18.

Ezeket már olvastad?

+