MojAndroid
(x) hirdetés

A Nio már készül a 2024-es Innovációs Napjára, amelyen bemutatja második generációs okostelefonját is. A cég célja, hogy új technológiai fejlesztésekkel és innovációkkal lenyűgözze a közönséget, és bemutassa, hogyan kívánja továbbfejleszteni termékkínálatát. A második generációs okostelefon különleges figyelmet kap majd az eseményen, amely a Nio technológiai képességeit és jövőbeli terveit hivatott bemutatni.

Ma Lin, a Nio márka- és kommunikációs alelnöke, a Weibon utalt az esemény helyszínére, amely lehet Shanghai, a vállalat globális központja, vagy Peking. Emellett Ma felfedte, hogy Ren Shaoqing, a Nio intelligens vezetés kutatás-fejlesztésért felelős alelnöke fog keynote előadást tartani, ezzel cáfolva a távozásáról szóló pletykákat.

Az egyik leginkább várt bejelentés a második generációs Nio Phone bemutatása lesz. A jelenlegi modell, amelyet 2023-ban mutattak be 900 dolláros kezdőárral, zökkenőmentesen integrálódik a Nio járművekkel, és több mint 30 gyors hozzáférési funkciót kínál. Az új modell várhatóan erre a funkcionalitásra épít majd, jelentős fejlesztésekkel, beleértve a nagyobb feldolgozási teljesítményt, a továbbfejlesztett kameraképességeket és egy még intuitívabb felhasználói felületet.

Annak ellenére, hogy a Nio okostelefon részlegében idén vezetőváltás történt, amikor Bai Jian átvette a vezetést Yin Shuijuntól, a vállalat vezérigazgatója, William Li biztosította, hogy a második generációs telefon fejlesztése a tervek szerint halad. Li márciusban elárulta, hogy a telefon fejlesztése befejeződött és már a gyártási fázisban van.

A Nio az elektromos járműveinek vonzerejének növelése érdekében ingyenes első generációs Nio Phone-okat kínál azoknak az ügyfeleknek, akik 2024-es modelleket vásárolnak. Ez a stratégiai lépés nemcsak a járműeladásokat növeli, hanem erősíti a Nio által épített összekapcsolt eszközök ökoszisztémáját is.

Bár a Nio IN 2024 pontos dátuma és helyszíne még nem nyilvános, az esemény várhatóan nagy bemutatót tartogat a Nio legújabb fejlesztéseiről az elektromos járművek technológiájában és a digitális integrációban. Az esemény fókuszában az “agypróbáló” tartalom áll majd, így a résztvevők mélyreható betekintést nyerhetnek a vállalat élvonalbeli kutatásaiba és fejlesztéseibe, beleértve az autonóm vezetési technológia, az akkumulátorfejlesztések és a szoftverinnovációk legfrissebb híreit.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.18.

Ezeket már olvastad?

+