MojAndroid
(x) hirdetés

A legújabb jelentések szerint a Samsung tervezi, hogy versenyképes árazást kínál a Galaxy Watch 7 Ultra esetében, hogy aláássa az Apple árait az okosóra piacon. Ez az új modell várhatóan prémium funkciókkal és fejlesztésekkel érkezik, ugyanakkor kedvezőbb áron lesz elérhető, mint az Apple Watch Ultra.

A Samsung stratégiája az lehet, hogy vonzóbbá tegye a Galaxy Watch 7 Ultra-t azok számára, akik csúcskategóriás okosórát keresnek, de nem szeretnének annyit költeni, mint amennyibe az Apple Watch Ultra kerül. Ez a lépés jelentős hatással lehet a piaci versenyre, különösen, ha a Samsung képes lesz ugyanazokat vagy jobb funkciókat kínálni alacsonyabb áron.

Az árverseny mellett a Samsung Galaxy Watch 7 Ultra várhatóan innovatív funkciókkal, jobb akkumulátor-élettartammal, továbbfejlesztett egészségügyi és fitnesz nyomkövető képességekkel, valamint egy elegáns, tartós kialakítással rendelkezik majd. A pontos árazás és megjelenési dátum még nem ismert, de a hírek szerint a Samsung jelentős erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy vonzóbb alternatívát kínáljon az Apple Watch Ultra-val szemben.

A Galaxy Watch 7 várhatóan 299 és 310 dollár között kerül majd kiskereskedelmi forgalomba. A 299 dolláros ár összhangban van a 40mm-es Galaxy Watch 6 árával. Az új óra állítólag Marble Gray (márvány szürke), Cream White (krémfehér) és Forest Green (erdei zöld) színváltozatokban lesz elérhető.

Eközben a Galaxy Watch 7 Ultra 47mm-es modellje várhatóan 699 és 710 dollár között lesz kapható. Összehasonlításképpen, az Apple Watch Ultra 799 dollárba kerül, míg a HUAWEI Watch Ultimate ára 699 font (~886 dollár). A Samsung okosórája Titanium Gray (titánium szürke) színváltozatban lesz kapható.

Mindezek alapján úgy tűnik, hogy a Watch 7 ára szokásos üzleti szinten marad, de az Ultra modell várható ára arra utal, hogy a Samsung alákínálhat versenytársainak. Mindenesetre, érdemes fenntartásokkal kezelni ezeket az információkat, mivel a bemutató esemény még néhány hét múlva esedékes.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.18.

Ezeket már olvastad?

+