MojAndroid
(x) hirdetés

Amikor az Apple májusban bemutatta az új, vékonyabb iPad Pro-t, visszatért ahhoz az időszakhoz, amikor a vállalat arra törekedett, hogy készülékeit a lehető legvékonyabbá tegye. Úgy tűnik, ez a mentalitás visszatér, mivel a cég tervezi az iPhone, MacBook Pro és Apple Watch karcsúsítását is.

Az új iPad Pro frissítése vékonyabbá tette a táblagépet, miközben megőrizte az akkumulátor élettartamát a régebbi modellekhez képest, és beépített egy M4 chipet, amely asztali számítógép teljesítményét biztosítja. Röviden, az Apple megtalálta a módját, hogy a készülék méretét csökkentse anélkül, hogy áldozatokat kellett volna hoznia. A Bloomberg újságírója, Mark Gurman szerint az Apple úgy véli, ugyanezt megteheti más termékeivel is.

Gurman forrásai szerint a cupertinói székhelyű vállalat egy „jelentősen vékonyabb” telefon fejlesztésére összpontosít 2025-re, amely időben érkezne az iPhone 17 bemutatására. Ez állítólag csak egy része annak a szélesebb körű erőfeszítésnek, amely a MacBook Pro és az Apple Watch karcsúsítását is magában foglalja. Gurman hozzáteszi, hogy az Apple célja, hogy ezek a készülékek a legvékonyabbak és legkönnyebbek legyenek a kategóriájukban az iparágon belül.

Ez az információ összhangban van Ming-Chi Kuo elemző 2023 végén tett előrejelzésével. Kuo szerint a vállalat vékonyabb alaplap technológiát használ majd a csúcskategóriás iPhone 17 modellekben.

(x) hirdetés
2024.06.17.

Ezeket már olvastad?

+