MojAndroid
(x) hirdetés

A Motorola idén változtat a megszokott menetrenden, és késlelteti 2024-es hajtogatható okostelefonjainak bevezetését. Míg tavaly a Moto Razr 2023 és Moto Razr Plus 2023 június 1-jén kerültek bejelentésre, az idei modellekről még nem érkezett hivatalos bejelentés.

A SmartPrix jelentése szerint a Moto Razr 2024 és Moto Razr Plus 2024 (az Egyesült Államokon kívül Moto Razr 50 és Razr 50 Ultra néven ismert) most várhatóan július elején kerülnek bemutatásra, és a globálisan lesznek elérhetőek.

Ez az ütemterv változása annak tudható be, hogy a Motorola stratégiai lépést tesz, hogy reagáljon a Samsung Galaxy Z Flip 6 bejelentésére, amelyet július 10-re terveztek. A késlekedéssel a Motorola finomíthatja bevezetési stratégiáját, különös tekintettel az árazásra és a promóciós ajánlatokra.

Míg a pontos bevezetési dátum és specifikációk még nem kerültek nyilvánosságra, korábbi szivárogtatások betekintést nyújtanak abba, hogy mire számíthatnak a fogyasztók. A Razr Plus 2024, vagyis a Razr 50 Ultra várhatóan egy ismerős dizájnt fog kínálni, enyhén fejlesztett, 4 hüvelykes külső kijelzővel.

A motorháztető alatt a Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 chipsetet találhatjuk, amelyet egyesek visszalépésnek tarthatnak a 8 Plus Gen 1 teljesen zászlóshajó státuszához képest, mivel az 8s Gen 3 inkább „zászlóshajó melletti” pozícióban van.

A kamera rendszer is fejlesztéseken eshet át, valószínűleg egy új 2x teleobjektív lencsével bővül. További pletykált jellemzők a Razr Plus 2024-hez egy nagyobb akkumulátor és IPX8 vízállóság.

A megfizethetőbb Razr 2024, vagyis Razr 50, várhatóan sokkal nagyobb külső kijelzővel rendelkezik majd a Razr 2023-hoz képest. A MediaTek Dimensity 7300X 5G processzor hajthatja, ami jelentős változás a tavalyi alapmodell Razr-ban található Snapdragon 7 Gen 1-hez képest.

Az árak valószínűleg követik a tavalyi mintát, a Moto Razr 2024 körülbelül 699 dollárról indul, míg a Razr Plus 2024 alapmodellje 999 dollár körül lesz. Azonban a potenciális chipset visszalépések mindkét modellben arra késztethetik a Motorolát, hogy újragondolja árazási stratégiáját. Jelenlegi állapot szerint mindkét Razr 2023 modell állandóan jelentős kedvezményekkel kapható, eredeti áruknál jóval alacsonyabb áron.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.17.

Ezeket már olvastad?

+