MojAndroid
(x) hirdetés

Ahogy közeledünk a Samsung nyári Unpacked eseményéhez jövő hónapban, egyre több információ szivárog ki a Galaxy Z Fold 6-ról. A legfrissebb szivárogtatás a pletykált Galaxy Z Fold 6 Ultra-ról szól, amely valószínűleg egy másik piacon is elérhető lesz.

Számos pletyka kering egy második Galaxy Z Fold 6-ról, amelynek kódneve Q6A. Kezdetben úgy híresztelték, hogy ez a változat egy belépő szintű, könyv-stílusú hajtogatható eszköz lesz, de egyre több jelentés utal arra, hogy ez valójában egy “Ultra” modell lehet. A pletykák szerint ez az Ultra modell kizárólag Samsung hazájában, Dél-Koreában lesz elérhető.

Az Android Headlines jelentése szerint azonban a prémium hajtogatható eszköz legalább egy másik piacon is megjelenhet — Kínában. Az oldal állítása szerint egy adatbázisban megtalálta a Q6A kódnevet az SM-W9025 modellszám mellett.

A korábbi információk alapján a Q6A modell száma SM-F958N, így az új modellszám azt sugallja, hogy ez a koreai modell egy változata lesz. Ez nem lenne túl meglepő, mivel a Fold Kínában más néven jelenik meg. Például a Galaxy Z Fold 5 kínai változata Galaxy W24 néven ismert. Ennek megfelelően a portál azt spekulálja, hogy ezt az Ultra modellt Galaxy W25 Ultra néven fogják forgalmazni. Azt is állítják, hogy ennek a modellnek ugyanazok lesznek a specifikációi, mint a koreai modellnek.

Más pletykák arra utaltak, hogy lehet egy “Galaxy Fold 6 Slim” is. Azonban a szivárgás forrása szerint a név még nem eldöntött, de az is lehet, hogy ez csak az Ultra modell lesz.

(x) hirdetés
2024.06.17.

Ezeket már olvastad?

+