MojAndroid
(x) hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Google októberben háromtagú Pixel 9 sorozatot mutat be, amely a kétkamerás kompakt Pixel 9-ből, a háromkamerás kompakt Pixel 9 Pro-ból és a teljes háromkamerás Pixel 9 Pro XL-ből fog állni.

Mostanáig az XL név nem volt megerősítve, de egy törölt Geekbench teszt alapján ez most már bizonyossá vált, amely a Google Pixel 9 Pro XL-t listázta. A telefon Android 14-et futtat, és a “komodo” alaplapon található. A Tensor G4 processzorában egy 3,10 GHz-es főmag, három 2,6 GHz-es teljesítménymag és négy 1,95 GHz-es hatékonysági mag található. Emellett 16 GB RAM-mal rendelkezik.

A Pixel 9 Pro XL a Mali G715 grafikus processzort is tartalmazza – a Pixel 8 Pro is rendelkezik G715 GPU-val, de várhatóan az új modell több maggal vagy magasabb órajellel lesz felszerelve.

A Geekbench adatbázisában kutatva találtunk egy néhány napos tesztet a Google Pixel 9-ről is. Az alaplap neve “tokay”, és a telefon 8 GB RAM-mal rendelkezik. A CPU klaszter ugyanaz, mint amit várnánk.

Ez megerősíti, hogy a Pixel 9 hasonló architektúrával rendelkezik, mint a Pixel 9 Pro XL, de kevesebb RAM-mal és valószínűleg kisebb mérettel és kevesebb kamerával érkezik majd. Az új Pixel sorozat különböző modelljei így különböző igényeket fognak kielégíteni, a kompakt méretű, kétkamerás Pixel 9-től kezdve a teljes felszereltségű, háromkamerás Pixel 9 Pro XL-ig.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.17.

Ezeket már olvastad?

+