MojAndroid
(x) hirdetés

Az iOS 18 új Játékmód funkciója jelentős teljesítményjavulást hoz az iPhone-okon. A Játékmód optimalizálja a rendszert, hogy a játékok gyorsabban és gördülékenyebben fussanak, csökkentve a késleltetést és növelve a válaszidőt. Ez a mód különösen hasznos lehet a mobiljátékok kedvelői számára, mivel biztosítja a zökkenőmentes és élvezetes játékélményt. Az Apple ezzel a frissítéssel tovább erősíti az iPhone pozícióját, mint egy sokoldalú és nagy teljesítményű eszköz, amely nemcsak a mindennapi feladatokra, hanem a komolyabb játékokra is kiválóan alkalmas.

Amikor a Játékmód engedélyezve van, optimalizálja a játékélményt azáltal, hogy a játéknak adja az elsődleges hozzáférést az iPhone processzorához, miközben csökkenti a háttérfeladatok használatát.

Az Apple szerint a Játékmód javítja a csatlakoztatott AirPods és játékkontrollerek válaszkészségét is, csökkentve a bemeneti késleltetést és a hang késleltetését.

A Játékmóddal nincs semmi külön beállítani való — automatikusan bekapcsol, amikor elindítasz egy játékot vagy egy játékkal kapcsolatos alkalmazást, amit egy rövid értesítés jelez.

A funkciót az Apple olyan AAA címekhez tervezte, mint például az Assassin’s Creed Mirage és a Resident Evil Village. A Capcom hétfőn bejelentette, hogy a Resident Evil 7 július 2-án érkezik iPhone-ra, iPadre és Mac-ekre, újabb lehetőséget biztosítva arra, hogy lássuk, hogyan teljesít az új Játékmód az iOS 18 és az iPadOS 18 rendszeren.

2024.06.15.

Ezeket már olvastad?

+