MojAndroid
(x) hirdetés

Hónapokig tartó találgatások és rengeteg kiszivárgás után a Samsung bemutatta a várva várt FE Series (Fan Edition) okosórát. A Fan Edition minden fontos funkciót és új technológiát hoz, amit egy ilyen típusú készüléktől elvárhatunk, de az árcédula alacsonyabb, mint a normál Galaxy Watch termékcsaládé.

Az alacsonyabb ár mögött kompromisszumok állnak a felszereltségben, például a Galaxy Watch4 sorozatban bemutatkozó régebbi Exynos W920 chipsetet erősítették meg. Csak egyetlen 40 mm-es óralap méretben és gyengébb, 247 mAh-s akkumulátorral érkeznek, így napi töltésre lehet számítani. Az újdonságon Wear OS fut a One UI 5 Watch környezettel, és NFC-ből sincs hiány, így az órát érintés nélküli fizetésre is használhatod a Google Pay-en keresztül.

Alapvető specifikációk:

Méretek 39 x 40 x 9,8 mm, súly 27 g, Super AMOLED kijelző 1,2″, felbontás 396 x 396 b., AOD, Exynos W920 chipset, 1,5 GB RAM, 16 GB tárhely, Wear OS + One UI 5 Watch, Samsung BioActive Sensor (optikai pulzusmérő + elektromos pulzusmérő + bioelektromos ellenálláselemzés), gyorsulásmérő, barométer, giroszkóp, geomágneses érzékelő, fényérzékelő, Bluetooth 5. 3, eSIM (LTE verzió), Wi-Fi, NFC, GPS, 5ATM + IP68 + MIL-STD-810H tanúsítás, Android 11 és magasabb kompatibilitás.

A Samsung Galaxy Watch FE kemény körülményeket is kibír

A Galaxy Watch FE egészség- és sporttevékenység-mérő rendszere a régebbi, magasabb kategóriás modellekből merít, így nem kell aggódnod a víz, a por, az eső, az ütődések vagy a kijelző könnyű karcolása miatt. Az óra IP68, 5ATM tanúsítvánnyal rendelkezik, támogatja a MIL-STD-810H katonai szabványt, és még zafírüveggel is büszkélkedhet.

A Samsung Galaxy Watch FE három színváltozatban – fekete, rózsaszín és ezüst – kapható, és több új óralapot kínál, hogy az öltözékedhez igazíthasd. A szíj cseréje is egyszerű, egyetlen kattintással.

Fejlett egészségügyi és fizikai aktivitásfigyelés

A fejlett BioActive érzékelőrendszerrel ellátott Galaxy Watch FE számos fejlett fitnesz- és wellnessfunkciót kínál. Természetesen méri a szívtevékenységet szabálytalan ritmusra figyelmeztető jelzésekkel, figyeli az alvást, a stresszt, a vér oxigéntelítettségét, valamint képes a vérnyomás és az EKG mérésére.

Sportoláskor több mint 100 különböző tevékenység közül választhatsz, a futók pedig fejlett analitikát kapnak, amely nemcsak az általános teljesítményt és a hosszú távú fejlődést értékeli, hanem mindenféle praktikus tanácsot is ad, hogyan ne sérülj meg, és hogyan maradj fitt.

Mint minden Galaxy Watch, az FE is csatlakoztatható más Samsung Galaxy készülékekhez. Így gyorsan és egyszerűen megtalálhatod például az elkallódott telefont, táblagépet, fejhallgatót és órát. A Samsung telefonod kameráját is vezérelheted, módot és zoomot válthatsz, valamint közvetlenül az óra kijelzőjéről lezárhatod a képernyőt is.

Elérhetőség és ár

A Galaxy Watch FE világszerte idén nyáron érkezik, Magyarországon a Bluetooth változata várhatóan június végétől, 89.990 forintos ajánlott fogyasztói áron kapható, míg az LTE modellt idén ősszel vezetik be. A Galaxy Watch FE készülékről további információ a vállalat weboldalán elérhető.

Az új okosóra olyan modellekkel fog versenyezni, mint a Huawei Watch Fit 3, a Honor Watch 4 vagy a Xiaomi Watch 2.

 

(x) hirdetés
2024.06.14.

Ezeket már olvastad?

+