MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi 15 várhatóan október közepén jelenik meg Kínában, a 15 Pro mellett az első Snapdragon 8 Gen 4 lapkakészlettel szerelt készülékként. A Xiaomi 15 specifikációi most kiszivárogtak Kínában.

Állítólag „1,5K” felbontású LTPO sík képernyővel, 50 MP-es fő kamerával, 1/1,3” méretű érzékelővel, 50 MP-es ultraszéles, és 50 MP-es 3x teleobjektívvel rendelkezik majd. Ezek a kamerák állítólag mindegyike nagy rekesznyílással rendelkezik majd.

A maximális RAM/tároló 16GB/1TB lesz, és a telefon a korábbi pletykáknak megfelelően ultrahangos kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezik. Emellett sztereó hangszórókra és egy jó vibrációs motorra is számíthatunk.

A Xiaomi 15-öt legalább fekete és fehér színben kínálják majd, egyes változatok üveg hátlapot kapnak, mások inkább a műbőr mellett döntenek. Bár az akkumulátor kapacitásáról nem esett szó, a legújabb generációs celláknak sikerül több mAh-t pakolniuk ugyanabba a helyre, így talán ezen a téren is lesz némi javulás.

Mindent összevetve tehát úgy néz ki, hogy bár ez egy tisztességes, de nem világrengető frissítés a Xiaomi 14-hez képest.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.12.

Ezeket már olvastad?

+