MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi már évek óta aktív és sikeres a powerbankok piacán. A kínai Weibo közösségi hálózaton közzétett bejegyzés szerint hamarosan egy új, rendkívül gyors töltéssel rendelkező modellt fog piacra dobni. Ez nem egy tipikus powerbank lesz, amely a zsebünkbe elfér, de az utazók értékelni fogják, ha egyszerre több eszközt töltenek.

A posztban szereplő fotókon jól látszik a készülő újdonság szimmetrikus, szögletes kialakítása. Ez megerősíti, hogy ez nem egy olyan power bank lesz, amit egyszerűen csak a zsebedbe dugsz, valójában mindkét oldalán több centiméter vastag lesz. A GizmoChina portál azt is észrevette, hogy a készülék hasonlít a kínai CUKTECH márka CUKTECH 20 power bankjára.

Valószínűleg nem meglepő, hogy ez a márka is a Xiaomi tulajdonában van, amely most az anyamárka alatt szeretné kiadni a powerbankot. A 25 000 mAh kapacitáson, a három porton (2x USB-C és 1x USB-A), valamint az előlapi 1,54 hüvelykes színes kijelzőn osztozik majd az eredeti modellel. Utóbbi mutatja az állapotát és a töltési időt, illetve az egyes portok kimeneti feszültségét.

Rendkívül gyors töltés

A hivatalos márkanév alatti változat azonban enyhe frissítést kínál. Gyorstöltése az eredeti 210 W helyett 212 W összteljesítményű lesz, gyakorlatilag ez elhanyagolható érték. Ennél azonban sokkal fontosabb, hogy ekkora teljesítménnyel bármilyen laptopot tölthetünk. Az első USB-C port akár 140 W-os, a második 45 W-os teljesítményű, az USB-A port pedig 120 W-os teljesítményig támogatja a gyorstöltést.

A powerbank méretei 159,9 x 55,1 x 55,1 milliméter, súlya pedig 632 gramm. A gyártó szerint a méretek egy 330 ml-es konzervdobozhoz hasonlíthatók. Emellett megfelel a Nemzetközi Polgári Repülési Szervezet (ICAO) előírásainak is, így akár repülőgépen utazva is használhatjuk majd.

A CUKTECH 20 ára 129,99 dollár. Feltételezhető, hogy a Xiaomi hasonló áron fogja árulni.

 

(x) hirdetés
2024.06.11.

Ezeket már olvastad?

+