MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung várhatóan bejelenti a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra okosórákat a júliusi Unpacked eseményén, amelyre nagy valószínűséggel Párizsban kerül sor. A Galaxy Watch Ultra nevét nemrégiben egy tanúsítvány erősítette meg, miután rövid ideig Galaxy Watch X néven emlegették.

Ma egy új kiszivárogtatás néhány specifikációs részletet is felfedett a Watch7 és a Watch Ultra órákról. Az előbbi két méretben lesz elérhető, 40mm és 44mm, míg az utóbbi csak 47mm-es méretben kapható majd. Ez a stratégia nagyon hasonlít az Apple megközelítésére.

A Watch7 két színváltozatban lesz elérhető: zöld és “krém”. A tok “Armor Aluminum 2” anyagból készül, és a kristályüveg zafírüveg lesz, akárcsak a felsőkategóriás mechanikus és kvarcórák esetében. A Watch7 5ATM-es vízállósági besorolást kap, valamint IP68 és MIL-STD-810H minősítést.

A 40mm-es modell 300 mAh-s akkumulátort kap, míg a 44mm-es verzió 425 mAh-s cellával rendelkezik majd. Ezek az értékek megegyeznek a tavalyi Galaxy Watch6 modellekével. Azonban az új chipkészlet 3nm-es gyártási eljárással készül, szemben a Watch6 5nm-es eljárásával. A tárolókapacitás megduplázódik 32GB-ra, és a csúcs fényerő eléri a 2,000 nitet.

A Galaxy Watch Ultra egyértelműen az Apple Watch Ultra 2 konkurenciájának szánják, és titán tokkal érkezik, amely három árnyalatban lesz elérhető: szürke, bézs és ezüst. Ez az óra 10ATM mélységig vízálló, emellett IP58 por- és vízállósági besorolást kap, valamint megfelel a MIL-STD-810H szabványnak.

Az akkumulátor kapacitása változatlan marad a 2022-es Galaxy Watch5 Pro-hoz képest, 590 mAh. Ugyanaz a 3nm-es SoC lesz benne, mint a Watch7-ben, és szintén 32GB tárolókapacitással rendelkezik. A fényerő viszont 3,000 nites csúcsértéket ér el. A Watch Ultra látszólag csak LTE-kapcsolattal lesz kapható.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.07.

Ezeket már olvastad?

+