MojAndroid
(x) hirdetés

Ami talán az év legkevésbé meglepő fejleményeként írható le, hogy a Samsung ma megerősítette, a Galaxy AI-t bevezeti a következő generációs hajlítható készülékeibe is, nevezetesen a Galaxy Z Fold6 és a Galaxy Z Flip6 modellekbe. Ezek várhatóan hivatalosan július elején debütálnak.

A Samsung EVP elnöke, Won-Joon Choi egy blogbejegyzésben erősítette meg, hogy a vállalat tervezi “tovább optimalizálni a Galaxy AI élményt a közelgő hajlítható eszközökhöz”.

Így fogalmazott:

Hajlítható készülékeink a Samsung Galaxy legváltozatosabb és legrugalmasabb formátumai, és amikor a Galaxy AI-val kombináljuk őket, ez a két kiegészítő technológia együtt teljesen új lehetőségeket nyit meg.

A Samsung forradalmasítani akarja a mobil élményeket “hibrid AI megközelítéssel”, amelyről úgy gondolja, hogy “ez a legpraktikusabb és legmegbízhatóbb megoldás” a fogyasztói igények kielégítésére és hogy “a Samsungot az élvonalba helyezze”. A hibrid megoldás lényege, hogy a felhasználók számára “egyensúlyt biztosít az azonnali válaszkészség és a megnövelt adatbiztonság között, amelyet az eszközön futó AI kínál, valamint a felhőalapú AI sokoldalúsága között, amelyet iparágvezető partnerekkel való nyílt együttműködések révén biztosítanak, így számos, a mindennapi élethez szükséges funkcióval látják el a felhasználókat”.

Hamarosan a Samsung kiterjeszti Live Translate AI funkcióját harmadik féltől származó üzenetküldő alkalmazásokra, hogy támogassa a hanghívásokat. Ez integrálva lesz a Samsung eszközön futó AI nyelvi fordítási modelljébe, így “nem kell aggódni az adatvédelmi problémák miatt, például hogy személyes adataid megosztásra kerülnek” a telefonon kívül, amikor a Live Translate-t használod.

Choi arra számít, hogy egyre több mobil AI funkció fog eszközön belül maradni, ahogy az NPU-k teljesítménye “villámgyors ütemben” fejlődik.

(via)

 

(x) hirdetés
2024.06.07.

Ezeket már olvastad?

+