MojAndroid
(x) hirdetés

A megbízható szivárogtató Digital Chat Station visszatért egy újabb meglepetéssel a tech szerelmeseinek (via PlayfulDroid). Elmondása szerint a Realme GT 7 Pro egy 8T LTPO OLED kijelzővel fog rendelkezni, 1,5K felbontással.

A telefon belsejében nem kevesebb, mint 16GB RAM és 1TB belső tárhely lesz, ami a legdrágább zászlóshajó változatokra jellemző. Bár a jelentés nem említi az akkumulátor méretét, a DGS azt állítja, hogy a telefon szilícium-anód akkumulátort fog használni, ami sokkal jobb alternatíva a hagyományos lítium-ion akkumulátorokhoz képest.

A DGS által kiszivárgott másik érdekes információ a Realme GT 7 Pro kamerájával kapcsolatos. Úgy tűnik, a Realme zászlóshajója egy 50 megapixeles periszkópos teleobjektíves kamerával fog rendelkezni, 3x-os optikai zoommal. Ez minden, amit a telefon kamerájáról megtudtunk, de várjuk, hogy a hivatalos bejelentés előtti hónapokban további információk is felszínre kerülnek.

A kínai mobilgyártók már régóta az elsők között vannak az új technológiák bevezetésében, így a Realme az egyik első Snapdragon 8 Gen 4-gyel szerelt telefon piacra dobásával senkit sem lephet meg.

Arról nem is beszélve, hogy a kínai cégek manapság többnyire az innováció élvonalában vannak, különösen, mivel az Apple és a Samsung inkább biztosra megy, és azt iterálja, ami népszerűnek bizonyult a közönségük körében, ritkán adva hozzá valami újat a mixhez.

A Realme a pletykák szerint 2024 negyedik negyedévében dobja piacra a GT 7 Pro-t, de ezzel kapcsolatban további részletekre számítunk, amint a Qualcomm ténylegesen hivatalossá teszi a Snapdragon 8 Gen 4-et.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.07.

Ezeket már olvastad?

+