MojAndroid
(x) hirdetés

Április óta egyre több kiszivárgott információ látott napvilágot egy Android okostelefonról, amelyet a Nothing al-brandje, a CMF készít. Most a vállalat hivatalosan is megerősítette ennek létezését egy közösségi médiás posztban.

Tegnap korán reggel a CMF by Nothing bejelentette a márka első okostelefonját egy posztban az X-en (korábban Twitter). A bejegyzés nem részletezi a készüléket, de felfedi, hogy az eszköz neve CMF Phone 1 lesz, és „hamarosan érkezik.” Ez az első alkalom, hogy a cég elismerte a készülék létezését.

A bejelentés mellett a vállalat egy kedvcsináló képet is közzétett.

Hű maradva márkájához, a képen egy élénk narancssárga külsővel rendelkező készülék látható. A kedvcsináló kép egyedi dizájnelemet is bemutat a telefon egyik sarkán. Nem világos, hogy mi ez a funkció; lehet, hogy egy hangerőszabályzó, vagy valami más. Azonban korábban volt egy pletyka egy „Nothing Lock” funkcióról, amely lehetővé tenné a felhasználók számára, hogy saját tartozékokat, például tartókonzolokat és nyakpántokat rögzítsenek a készülékhez.

Korábbi kiszivárgott információk szerint a CMF Phone 1 egy 6,7 hüvelykes OLED kijelzővel érkezhet, 120Hz-es frissítési gyakorisággal, MediaTek Dimensity 7200 chippel, 5000 mAh-s akkumulátorral és 33W-os vezetékes töltéssel, valamint két 50MP-es hátsó kamerával és egy 16MP-es szelfikamerával. A pletykák szerint a készülék ára 249-279 dollár között lesz, és 2024 júliusában kerül piacra.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.07.

Ezeket már olvastad?

+