MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing Phone (2) tavaly júliusban vált hivatalossá, így már lassan várható lett volna az utód, de a Nothing alapítója és vezérigazgatója, Carl Pei ma egyenesen bejelentette, hogy a Nothing Phone (3) csak 2025-ben fog megjelenni. Ez elég nagy késés a szokásos csúcskategóriás okostelefonok éves frissítési ciklusához képest, de persze mi más lenne az oka, mint az AI.

Ahelyett, hogy elsietné az új telefon és az AI funkciók fejlesztését, a Nothing inkább arra koncentrál, hogy „újradefiniálja a felhasználói felületet, hogy lehetővé tegye a személyre szabott és dinamikus felhasználói élményt, mivel az AI rendszerszinten integrálódik az okostelefonokba”.

A fenti videó további részleteket tartalmaz, és olyan kifejezéseket tartalmaz, mint az „alkalmazások utáni világ”, ami annak ellenére hangzik AI-nak, annak ellenére, hogy Pei azokat a vetélytársakat emlegette, akik minden mást félredobnak az AI érdekében. A Nothing ehelyett „hidat akar építeni” a mai alkalmazás-alapú világból a holnapi „post-app világba”.

Akárhogy is, ez a bejelentés nyilvánvalóan arra szolgál, hogy a Nothing is bejelentse, beszáll az AI versenybe. Ha szkeptikusak lennénk, akkor azt feltételeznénk, hogy a Nothing Phone (2) eladásai messze elmaradtak a várakozásoktól, és a Nothing Phone (2a) sokkal nagyobb sikert hozott a vállalatnak, ezért nem akarták megkockáztatni egy olyan Phone (3) piacra dobását, amely az eladások tekintetében a Phone (2)-hez hasonlóan teljesítene.

Ha a következő egy évben a Nothing előáll néhány érdekes UI újítással, az AI „áthidalásával” az appokkal vagy bármi mással, akkor a Phone (3) valóban sláger lehet jövőre.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.06.

Ezeket már olvastad?

+