MojAndroid
(x) hirdetés

Az alábbiakban egy kép mutatja be a közelgő Galaxy Z Fold6 és Z Flip6 készülékeket, amely a Samsung kazahsztáni weboldaláról származik. A kép csak egy szögből mutatja a két új összecsukható készüléket, de ez is elég ahhoz, hogy megnézhessük a dizájnt.

Röviden összefoglalva, nem sok minden változott. A Samsung Galaxy Z Fold6 valóban úgy néz ki, mintha kevésbé lennének lekerekítve a sarkai, mint a Z Fold5-nek. Ez egyezik az Ice Universe által néhány napja megosztott információkkal.

A Samsung állítólag karcsúsította a kereteket, hogy a 2023-as modell 23,1:9-es képaránya helyett 22:9-es képarányt érjen el a borítókijelzőn, mindezt anélkül, hogy a telefon méretei (jelentősen) megváltoznának.

Hogy a hegyesebb sarok segített-e ebben, az nem világos, de a hátsó kamera szinte változatlannak tűnik. Van egy megemelt sziget, amely a három lencsét tartja, és minden egyes lencse kiemelkedik a szigetből. Ezúttal fémgyűrű helyett fekete szegélyt kaptak, de ennyi.

Ami a Samsung Galaxy Z Flip6-ot illeti, az továbbra is kettős kamerával rendelkezik, és a Z Flip5-höz hasonlóan mappa alakú fedlapos kijelzőt használ. Ez állítólag egy kicsit nagyobb lesz (3,4„-ről 3,9”-re) és valóban úgy néz ki, hogy a kijelző közelebb kerül a kamerákhoz, mint a régi modellnél.

Ahogy közeledik az új hajtogatható készülékek (és az új viselhető készülékek) júliusi megjelenési dátuma, úgy számíthatunk rá, hogy egyre több hivatalos fotó és információ válik majd nyilvánossá.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.06.

Ezeket már olvastad?

+