MojAndroid
(x) hirdetés

A Nothing tegnap közzétett egy rejtélyes teasert, ami arra engedett következtetni, hogy a vállalat készen áll a Nothing Phone (3) bevezetésére, tekintve, hogy a két elődöt júliusban jelentették be. Két későbbi tweetből azonban kiderül, hogy valójában a Nothing egyik olcsó telefonjáról van szó a CMF almárka alatt.

A teaserben látható készülék a Nothing CMF Phone 1, amelynek jellegzetes csavarja a „Nothing Lock” részét képezi. Ne feledjük, hogy ez a név hivatalosan nem megerősített. Maga a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját fejlesztésű tartozékokat, például tartókonzolokat és kábeleket vásároljanak. Ezek a tartozékok a telefon hátulján található speciális csatlakozóhoz kapcsolhatóak.

Emellett egy részletes adatlap is napvilágot látott, amely 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es OLED-panelre utal, meglehetősen vastag keretekkel, Dimensity 7200 SoC-vel, 6 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB bővíthető tárhellyel. A telefon hátlapján egy 50 megapixeles főkamera, egy 50 megapixeles ultraszéles kamera található, a szelfik készítésére pedig egy 16 megapixeles előlapi kamera szolgál.

A telefont a hírek szerint egy 5000 mAh-s akkumulátor fogja táplálni, amely támogatja a 33W-os töltést.

A készülékház műanyagból és vegán bőrből készül, bár lesznek teljesen műanyag változatok is. Figyelemre méltó, hogy a hátlap a felhasználó által cserélhető, viszont nem lesz NFC-kapcsolat.

A CMF Phone állítólagos árazása 249 és 279 dollár között van az alaptárolós változat esetében. A hivatalos bejelentés júliusban várható.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.05.

Ezeket már olvastad?

+