MojAndroid
(x) hirdetés

Jelenleg még Realme GT6, de néhány héten belül úgy néz ki, hogy két különálló készülék is megjelenik ugyanezen a néven, de mégsem lesznek ugyanazok. Összezavarodtál már? A GT6 globális verzióját június 20-án mutatják be, ahogy azt a múlt héten egy Realme alelnök elárulta. A pletykák szerint ez a kínai Realme GT Neo6 átnevezése lesz.

De lesz egy Kínában megjelenő GT6 is, egy magasabb kategóriás SoC-vel, ennek a specifikációi pedig ma kerültek napvilágra. A kínai GT6 állítólag a Snapdragon 8 Gen 3 SoC-t viseli majd (szemben a globális modell Snapdragon 8s Gen 3-mal).

Állítólag egy „1,5K”, BOE által gyártott, lapos OLED képernyővel, fém kerettel és 50 MP-es hátsó fő kamerával is rendelkezik majd. A készülék 6000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd, amely támogatja a 100 W-os vezetékes gyorstöltést.

A kínai GT6 várhatóan vagy ebben a hónapban, vagy júliusban debütál, mivel a jelek szerint a készülékgyártó a Snapdragon 8 Gen 4 szokásosnál korábban, októberben várható bevezetése miatt előrébb hozta a piacra dobását.

 

(x) hirdetés
2024.06.04.

Ezeket már olvastad?

+