MojAndroid
(x) hirdetés

Nem titok, hogy a Samsung következő zászlóshajójának, az összecsukható Z Fold6-nak dobozosabb lesz a kialakítása, mint a termékcsalád összes meglévő készülékének. Ez köszönhető a pletykáknak, a tokgyártók korai rendereinek, sőt a kiszivárgásoknak is, amelyek látszólag a tényleges telefon egy részét mutatják különböző szögekből.

A dobozosabb kialakításról most újabb bizonyítékot szolgáltatnak a képek, amelyek állítólag egy Galaxy Z Fold 6 dummy készülékről készültek. A szögletes sarkok miatt a Z Fold 6 jobban eltér a Fold 5-től, mint azt várnánk, és véleményünk szerint ez egy lépés a jó irányba, és a Samsung Galaxy S Ultra és Galaxy Note okostelefonjaihoz hasonló ipari hangulatot kölcsönöz a dizájnnak. Szintén egy lépés a jó irányba a borító kijelző szélességének növelése.

Új kialakítás vékonyabb kerettel és szélesebb fedőlap-kijelzővel

A Samsung minden évben minimálisan finomít a Galaxy Z Fold dizájnján, de az utóbbi időben túl konzervatív  volt és lemaradt a konkurenciától . Tavaly egy laposra záródó telefont kaptunk, idén jelentősebb változásokról hallunk. Már említettük a vékonyabb keretet, amely várhatóan lehetővé teszi a 11 mm-es összehajtott Galaxy Z Fold6-ot. A korai renderek a Galaxy Z Fold5-tel szinte teljesen megegyező készüléket sugalltak, de laposabb, élesebb oldalakkal.

A Galaxy Z Fold6 valószínűleg pontosan ugyanazt a kameraelrendezést fogja használni, mint a Galaxy Z Fold5. Ez azt jelenti, hogy egy 50 MP-es 1/1,56„ ISOCELL GN3 széles látószögű kamera mellett egy 10 MP-es 1/3,94” 3x zoomos és egy 12 MP-es 1/3,06” ultraszéles látószögű fényképezőgép lesz. Egy 10 MP-es 1/3„-os lyukkamera és egy 16 MP-es 1/3”-os kijelző alatti szelfikamera egészíti ki a listát. A legjobb az egészben, hogy ez az alapmodell Galaxy Z Fold6 olcsóbb lehet, mint amire számítottunk.

(x) hirdetés
2024.06.03.

Ezeket már olvastad?

+