MojAndroid
(x) hirdetés

Ahogy a Wear OS-alapú órák az AI segítségével a jövőbe lépnek, a régebbi Tizen-órák számára lassan eljön a vég. Egy a Galaxy Store alkalmazásból érkező értesítés bejelentette, hogy ezeknek a régebbi modelleknek a támogatása még ebben az évben megszűnik.

Ez a változás minden olyan Tizen-alapú Galaxy Watch-ot érint, amely még támogatott volt (még a régebbi Galaxy Gear modellek is nyugdíjba vonultak már). Ez a Galaxy Watch-tól a Watch 3, valamint a két Watch Active modell tulajdonosaira vonatkozik.

Íme az idővonal. Idén szeptember 30-tól a felhasználók már nem vásárolhatnak fizetős Tizen-alkalmazásokat az órájukra, 2025. május 31-től pedig már nem tudnak majd letölteni még ingyenes alkalmazásokat sem azokra. A már telepített alkalmazások természetesen továbbra is futnak, de érdemes átnézni a Galaxy Store-t, és letölteni minden olyan alkalmazást, amire úgy gondolod, hogy szükséged lehet, ne hagyd az utolsó pillanatra.

Az utolsó Tizen modell, a Samsung Galaxy Watch3 2020-ban jelent meg, tehát már négy éves, és öt éves lesz, mire a támogatás megszűnik. Az utolsó frissítés tavaly decemberben érkezett hozzá, és nem sokat változtatott – csak néhány új óralapot hozott.

Van még Tizen rendszerű Galaxy Watchod? Használod még mindig? Írd meg nekünk alább.

 

 

(x) hirdetés
2024.06.03.

Ezeket már olvastad?

+