MojAndroid
(x) hirdetés

Az elmúlt néhány évben a Samsung okosórák sorozata minden évben két modellel, egy standard verzióval és egy prémiumabb változattal rendelkezik. A vállalat idei okosóra-kínálatában azonban három modell lesz, kiegészülve egy megfizethetőbb, Fan Edition változattal, a Galaxy Watch FE nevű modellel.

Az új okosórát már több hitelesítési platformon is kiszúrták, amelyek megerősítették a viselhető létezését. A Galaxy Watch FE létezéséről azonban nem kaptunk megerősítést a Samsungtól. Szerencsére ez most megváltozott.

Élesedett a Galaxy Watch FE támogatási oldala

A Samsung élesítette a Galaxy Watch FE támogatási oldalát az Írország, Latin-Amerika és az Egyesült Királyság hivatalos weboldalain. A támogatási oldal az SM-R861-es modellszámú készülékre vonatkozik. A legújabb fejlemény is arra utal, hogy a viselhető készülék megjelenése a küszöbön áll.

Sajnos a Galaxy Watch FE támogatása nem árulja el a viselhető készülék jellemzőit vagy specifikációit. Különböző jelentések szerint a Galaxy Watch 4 alapja lehet, ami egyáltalán nem rossz dolog, tekintve, hogy az egy nagyon jó képességű okosóra volt.

A másik két okosóra az idei kínálatban a Galaxy Watch 7 és a Galaxy Watch 7 Ultra lesz, utóbbi az Apple Watch Ultra 2 képességeivel egyenértékű képességeket kínál majd. Remélhetőleg a 2024. július 10-i bemutatón mindent megtudunk majd.

(via)

(x) hirdetés
2024.06.03.

Ezeket már olvastad?

+