MojAndroid
(x) hirdetés

Tegnap kiszivárgott egy kép, amely a hamarosan megjelenő Samsung Galaxy Z Fold6 előlapjának egy részét mutatja, ma pedig a hátlapról szivárgott ki egy részlet. Ez azonban elég ahhoz, hogy lássuk a sarokszögeket, amelyek erősen emlékeztetnek a Samsung legújabb Galaxy S sorozatú Ultrákra, valamint a kamerasziget kialakítását, amely tipikusan Samsung.

Ismét függőlegesen egymás mellé helyezett kamerákról lesz szó, de ellentétben azzal, amit a cég az utóbbi időben a nem kihajtható telefonoknál alkalmazott, itt is egy nagyon kis sziget köti össze a kamerákat egymással. A kialakítás hasonló, mint a tavalyi Galaxy Z Fold5 esetében, de a kamerák alatti ovális alakú sziget ezúttal kevésbé tűnik kiugrónak.

Más szóval, ez a hátulról bárki számára azonnal felismerhető lesz Samsungként – a felismerhetőség nyilvánvalóan előny a márka számára, de ennek az az ára, hogy ragaszkodik a jól bevált dizájnhoz, és nem csinál semmi merészebbet.

Maguknak a kameraszigeteknek nagyobbnak kell lenniük, mint a Fold5-ön, és új gyűrűket kaptak köréjük, ahogy láthatjuk. Nagyjából ennyi derült ki ezen a képen. A Galaxy Z Fold6 várhatóan júliusban válik hivatalossá a Samsung következő Unpacked eseményén, a Galaxy Z Flip6, a Galaxy Watch7 sorozat, a Galaxy Watch Ultra és a Galaxy Ring mellett.

(via)

(x) hirdetés
2024.05.31.

Ezeket már olvastad?

+