MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung félig-meddig már februárban, az MWC-n bemutatta első okosgyűrűjét, a találóan Galaxy Ring névre keresztelt készüléket, és a teljes bemutató várhatóan júliusban, a vállalat következő Unpacked eseményén történik majd. Már beszámoltunk az akkumulátor kapacitásairól (méretenként eltérő), valamint a pletykált árképzésről.

Most egy APK teardown a Samsung Find alkalmazásból kiderült néhány további részlet a gyűrűről. Lesz egy Lost mód, amely lehetővé teszi, hogy a gyűrű villogni kezdjen a megtalálás érdekében.

Ehhez a Galaxy Ring egy LED-es fényt használ. Ha bekapcsolod az Elveszett módot, a Samsung Find alkalmazás közli veled, hogy sikerült-e villogtatnia a gyűrű fényét, vagy nem tud kapcsolódni hozzá.

Az Elveszett mód lehetővé teszi azt is, hogy a Samsung fiókját a Samsung Find alkalmazásból zárolja, így senki más nem tudja majd használni a gyűrűt, vagy hozzáférni az adataihoz, ha az valóban elveszett.

Ez egy lépéssel továbbmegy, mint amit a Samsung fő versenytársa, az Oura kínál a gyűrűihez – azok egy Korlátozott módba lépnek, ha új készülékkel próbálják párosítani. Ez az üzemmód azt eredményezi, hogy az Oura alkalmazás a gyűrű gyári visszaállítására szólít fel, az eljárás azonban sajnos törli az összes adatot a legutóbbi szinkronizálás óta.

 

(x) hirdetés
2024.05.31.

Ezeket már olvastad?

+