MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung Galaxy Z Fold6-ról eddig már láttunk néhány benchmark eredményt Snapdragon 8 Gen 3-mal az élen – nem meglepő, hiszen ez volt az amerikai modell (SM-F956U). A Geekbench adatbázisában most egy európai készülék (SM-F956B) teszteredménye is szerepel, és ez is a Snapdragon chipsettet használja.

A kiszivárgások azt sugallták, hogy az olcsóbb Galaxy Z Fold FE a Snapdragon és Exynos chipek keverékét fogja használni. A The Elec szerint a zászlóshajó Galaxy Z Fold6 verziója globálisan csak a Snapdragont fogja használni – és most már bizonyíték is van erre, hála a Geekbench-nek.

A teszten járt készülék 12 GB RAM-mal rendelkezett, ami az alapkapacitás marad. Ez lesz az egyetlen RAM-opció, mint a Z Fold5 esetében? Lehetséges, egyelőre nem láttunk bizonyítékot egy 16 GB-os modellről. Ennek ellenére az olcsóbb Z Fold FE várhatóan szintén 12GB RAM-ot kínál majd, így a zászlóshajó modellnek szüksége lehet egy nagyobb kapacitású opcióra, hogy megőrizze prémium státuszát.

Ami a szoftvert illeti, nem sok mindent lehet mondani – a Galaxy Z Fold6 az Android 14 tetején lévő One UI 6.1-gyel (vagy esetleg 6.1.1-gyel) fog megjelenni, és az S24 sorozathoz hasonlóan 7 év támogatást kell kapnia.

PS. az amerikai és az európai Galaxy Z Fold6 készülékek pontszámai eltérnek, de ez nem sokat jelent, ha a megjelenés előtti készülékeket nézzük (és azt sem lehet tudni, hogy Light teljesítmény módban futtatták-e őket vagy sem).

(via)

(x) hirdetés
2024.05.30.

Ezeket már olvastad?

+