MojAndroid
(x) hirdetés

Az Oppo már dolgozik a Pad 3-on, és most a legtöbb specifikáció kiszivárgott a Weibo-felhasználó Digital Chat Station-nek köszönhetően. Az Oppo Pad 2 tavaly márciusban vált hivatalossá, így legfőbb ideje, hogy megérkezzen az utód.

Megjegyzendő, hogy bár az Oppo Pad 3-t nem biztos, hogy Kínán kívül is piacra dobják, legalábbis sok más piacon nem, van rá esély, hogy nemzetközi szinten OnePlus Pad 2 néven jelenik meg, hiszen az eredeti OnePlus Pad lényegében csak egy átmárkázott Oppo Pad 2 volt.

Az Oppo Pad 3 állítólag 12,1 hüvelykes, 3000×2120 pixeles, 7:5 képarányú LCD érintőképernyővel és 900 nit csúcsfényerővel, 13 MP-es hátlapi kamerával, 8 MP-es előlapi kamerával és 9510 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely támogatja a 67 W-os vezetékes gyorstöltést.

A készüléket a Snapdragon 8 Gen 3 SoC fogja hajtani, 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhelygel párosítva. Teljesen fémből készült testtel és „ujjlenyomat-mentes feloldással” rendelkezik majd, ami valamiféle arcfeloldást feltételez (remélhetőleg nem csak az alapot, amely csak az előlapi kamerát használja).

Az Oppo Pencil 2 tollat is kínálják majd, bár az nem világos, hogy a táblagéppel együtt, vagy külön megvásárolható lesz-e. Akárhogy is, lineáris rezgőmotorral fog rendelkezni, akárcsak az Apple legújabb Pencil Pro-ja.

Az Oppo Pad 2-höz képest kicsit nőtt a képernyő mérete, a felbontás is, a csúcsfényerő nagyon sokat javult, és a chipset is magasabb kategóriás. Szóval nagyon jó frissítésnek tűnik az Oppo táblagépcsaládja. Remélhetőleg OnePlus Pad 2 néven fogjuk látni világszerte.

(x) hirdetés
2024.05.29.

Ezeket már olvastad?

+